22 février 2007

Tervetuloa!

Tämä on oma tekemäni sarja: Fukushima MewMew. Se on jatkoa Tokyo MewMewille. Toivottavasti pidätte tästä, sillä sen tekemiseen meni tosi paljon vaivaa! No, asiasta toiseen; liitykkää ihmeessä FMM clubiin!

Nyt kerron vähän sarjasta. Se kertoo Momo nimisestä tytöstä. Eräänä päivänä Momo saa tietää, että hänen äitinsä oli ennen super sankari, Mew Ichigo. Pian Momolle selviää, että hän on perinyt äidiltään Mew Pinkin voimat. Kun Momo on ollut supersankarina 13 päivää, hän saa tietää, että äitinsä lapsuuden ystävien tyttäret Midori, Black, Rouge ja Ao ovat myös supersankareita. Yhdessä he muodostavat tiimin, Fukushima MewMewn, joka pelastaa päivän!

Vihollisiksi ilmaantuvat heidän vanhempiensa vihollisten lapset: Saturnus, Uranus ja Neptunus, jotka hallitsevat hirviöitä. Heitä ärsyttää se, että heidän vanhempansa lopulta ystävystyivät Mew tyttöihin ja he aikovat näyttää uussille Mew tytöille, että he eivät ole sellaisia.

T: Kinuyo

Posté par Kinuyo à 17:32 - Commentaires [1] - Permalien [#]


Commentaires sur Tervetuloa!

  • Heissan!

    Jep, siinä oli tarinan juoni. Ylhäällä on hahmo esittely. On ollut vähän ongelmia tämän sivun kanssa, mutta kyllä kaikki järjestyy. Muistutan, että tätä sivua kannattaa lukea ALHAALTA YLÖS.

    T: Kinuyo

    Posté par Kinuyo, 22 février 2007 à 17:51 | | Répondre
Nouveau commentaire